Familiedag, bedrijfs-uitje, teambuilding of een dag uit met vrienden

Plan een museumbezoek met gids (€ 10,- pp; voor groepen vanaf 10 personen) of een speurtocht (€ 8,- pp). Reserveer via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Bezoek aan Breuster Brouwers en de kaasmakerij van Sjevraoje

Plan een bier- of kaasproeverij of een combinatie van beide. Daarnaast is het mogelijk om uw bezoek te combineren met een rondleiding in Museum Het Ursulinenconvent (reserveren voor groepen vanaf 10 personen);informeer naar de mogelijkheden.

Recepties, feesten en familiedagen

Museum het Ursulinenconvent is een uitzonderlijke locatie voor alle mogelijke familiefeesten, bijeenkomsten en recepties. In een van de tentoonstellingsmodules van het museum kan een tentoonstelling over uw familiegeschiedenis georganiseerd worden voor uw gasten of zelfs het bezoekende publiek. 

Trouwen in Museum Het Ursulinenconvent 

De perfecte locatie voor uw huwelijk.Trouwen in de kapel kost €325,- (tot 120 gasten) en in de Ursulinenkamer €150,-. (tot 17 gasten); uitgaande van een zaalbezetting van een uur. Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met ons via e-mail (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.). 

Bijeenkomsten en vergaderingen in de Ursulinenkamer

De Ursulinenkamer is ingericht in de stijl van het Ursulinenklooster dat tot 1972 in het gebouw gevestigd was. Deze kamer biedt ruimte aan groepen tot 20 personen. Prijs: €150,-/dagdeel

Bijeenkomsten, symposia en congressen in de kapel Sterre der Zee

De kloosterkapel biedt plaats aan maximaal 150 personen en is uitermate geschikt voor seminars en presentaties voor grotere gezelschappen. De kapel is voorzien van een geluidssysteem met zaalversterking en beschikt tevens over een groot projectiescherm. De prachtige gebrandschilderde ramen geven de kapel een bijzondere sfeer. Prijs zaalverhuur: €475,-/dagdeel

Bijeenkomsten en vergaderingen in Salle des Armories (Wapenzaal / Prijs: €200,-/dagdeel; tot 45 gasten)

Beurzen

Het Ursulinenconvent is eenvoudig te bereiken met de auto via rijksweg A2 afslag 57 of met het openbaar vervoer. De gunstige ligging 8 km ten zuiden van Maastricht en de ruime gratis parkeergelegenheid maken het Ursulinenconvent een ideale locatie voor uw evenementen (lokatieverhuur vanaf €475,-/dagdeel)

Sportevenementen (op aanvraag) Filmopnamen (op aanvraag)
Markten (lokatieverhuur vanaf €475,-/dagdeel) Laatste afscheid

Bent u op zoek naar een rustige en sfeervolle omgeving voor een uitvaart en koffietafel? In het Ursulinenconvent, één van de mooiste historische monumenten van Zuid-Limburg, kunt u in overleg met de door u gekozen uitvaartonderneming afscheid nemen van uw dierbare en een uitvaart in geheel eigen stijl laten verzorgen.